Agarista – ȘS Anenii Noi a devenit câştigătoarea Cupei Moldovei la fotbal feminin, ediţia 2017-2018. În finală, formaţia antrenată de Iurie Purice și susținută financiar de compania ”Agarista Agricola” SRL a învins echipa CS Noroc, scor 2-1.

10 Martie 2018, Agarista – ȘS Anenii Noi a participat de asemenea la prima ediţie a campionatului Moldovei la futsal feminin (senioare). Câștigătoarea competiției a devenit echipa Agarista Anenii Noi, care s-a impus în meciul final cu Narta Chişinău, scor 7-1.

La ceremonia oficială de premiere au participat Alexandru Golban, Director al Selecționatelor Specializate de Fotbal ale FMF, Anatol Teslev, Membru al Comitetului Executiv FMF, Vladimir Colbasiuc, Secretarul General al Asociaţiei de Futsal din Moldova.

Campionatul a fost organizat în conformitate cu cerințele Programului de Dezvoltare al Fotbalului Feminin din Moldova și oferă cluburilor feminine posibilitatea să acumuleze practică de joc chiar și în perioada de iarnă. La prima ediție au participat 6 echipe.

Agarista 2-1 Noroc // Finala Cupei Moldovei la fotbal feminin, 3.06.2018

Conferinţa de presă cu ocazia Finalei Cupei Moldovei la fotbal feminin, 3.06.2018