DESPRE NOI

Mereu alaturi ...

Despre Companie

Astăzi compania noastră deserveşte peste 1000 de întreprinderi agricole din Republica Moldova. Acest succes este rezultatul perseverenţei şi a muncii colective începând cu anul 1999. Echipa noastră este formată din profesionişti сu înaltă calificare în domeniu, specializaţi în diferite ramuri agricole, principala specializare fiind protecţia plantelor. Noi oferim clienţilor noştri tehnologii şi produse inovatoare, străduindu-ne să le facem cît mai accesibile, şi aplicabile, avînd scopuri şi obiective comune. Tindem în aşa mod să creăm un produs de înaltă calitate , cu multă dăruire şi pasiune, oferind ce este mai bun. Avînd ca obiectiv o continuă creştere, îmbogaţindu-ne cu experienţe si cunoştinţe, noi dezvoltăm tradiţii, recîstigind mărcile faimoase de odinioară, lărgind posibilităţile de export în cautarea de noi pieţe. Şi pe acest drum noi suntem cu D-voatră şi pentru D-voastră!

Întrebări frecvente

Astăzi compania noastră deserveşte aproximativ 500 de întreprinderi agricole din Republica Moldova.
19 ani de succes si perseverenţa a muncii colective. Echipa noastră este formată din profesionişti сu înaltă calificare în domeniu, specializaţi în diferite ramuri agricole, principala specializare fiind protecţia plantelor.
Noi oferim clienţilor noştri tehnologii şi produse inovatoare, străduindu-ne să le facem cît mai accesibile, şi aplicabile, avînd scopuri şi obiective comune. Tindem în aşa mod să creăm un produs de înaltă calitate , cu multă dăruire şi pasiune, oferind ce este mai bun.
Avînd ca obiectiv o continuă creştere, îmbogaţindu-ne cu experienţe si cunoştinţe, noi dezvoltăm tradiţii, recîstigind mărcile faimoase de odinioară, lărgind posibilităţile de export în cautarea de noi pieţe. Şi pe acest drum noi suntem cu D-voatră şi pentru D-voastră!

De ce noi ?

Consultanță de calitate
Consultanța și soluțiile tehnice sunt asigurate fermierilor prin intermediul echipei de vânzări, a departamentului tehnic și de marketing.
Livrare rapidă
Livram un sortiment mare de produse in termeni rezonabili pe tot teriroriul Republicii Moldova

Ce spun clienții noștri

Suntem mereu in cautare de profesionisti

Funtii vacante Să lucrezi la Agarista Agricola reprezintă o experiență unică, identică cu cea pe care o oferim clienților noștri, pentru că ascultăm şi răspundem.
 
Agarista Agricola ofera:
Oportunităţi egale pentru toţi
Diversitatea este factorul cheie al succesului nostru
Talentul şi motivaţia angajatului stau în centrul acţiunilor noastre. VEZI LISTA FUNCTIILOR VACANTE

ADRESEAZĂ O ÎNTREBARE