„Agarista Agricola” SRL  de-a lungul activității sale a fost un pilon de susținere al agricultorului autohton din care considerent a fost dispusă spre cooperare în cadrul proiectului- AGRO 2021, lansat de către Mobiasbanca OTP Group.

Potrivit proiectului nominalizat, clienții Mobiasbanca OTP group pe lîngă creditele avantajoase, au beneficiat  și de premii generoase acordate în cadul TOMBOLEI AGRO 2021.

În această etapă a Tombolei Agro, „Agarista Agricola” SRL a oferit premii potrivite sezonului agricol și anume certificate valorice la procurarea materialului semincer, fertilizanților și a produselor de uz fitosanitar.

Norocoșii din cadrul Tombolei Agro 2021 și-au ridicat premiile  oferite în cadrul unei ceremonii de înmânare, care a avut loc pe data de 13 aprilie, în incinta oficiului central al Mobiasbanca – OTP Group.

„ Agarista Agricola ” SRL  în calitate de partener al prezentei campanii promoționale felicită cîștigătorii tombolei Agro 2021 și le urează mult succes în noul sezon agricol 2021.